Gezin in Beeld

Brussen hebben bijna 3x meer kans op sociaal emotionele problemen op latere leeftijd in vergelijking met  ‘normale’ broers en zussen. Daarom wil je juist in de jonge jaren al een goede basis neerzetten. Een fundament voor het leven.

Jullie gezinsleven is met elkaar verweven. Wat de een doet heeft invloed op de ander. Geloof jij ook dat je het verschil voor je kind kan maken door dit als gezin aan te gaan?

Dan is dit HET pakket wat je wilt.

Gezin in Beeld

Brussen hebben bijna 3x meer kans op sociaal emotionele problemen op latere leeftijd in vergelijking met  ‘normale’ broers en zussen. Daarom wil je juist in de jonge jaren al een goede basis neerzetten. Een fundament voor het leven.

Jullie gezinsleven is met elkaar verweven. Wat de een doet heeft gevolgen voor de ander. Geloof jij ook dat je het verschil voor je kind kan maken door dit als gezin aan te gaan?

Dan is dit HET pakket wat je wilt.

Wil jij weer rust en balans in je gezin terug?

Ik ondersteun jullie bij hoe je (als gezin en als individu) om kunt gaan met je bijzondere gezinssituatie.

zodat je kind:

signalen van een vol hoofd (overprikkeling) en andere emoties ziet aankomen, leert begrijpen en weet hoe hiermee om te gaan.

zich gezien, gehoord en begrepen voelt, waardoor het lekker in zijn/haar vel zit. Innerlijke worstelingen worden (sneller) opgepikt. Je kind weet wat het op dat moment nodig heeft.

meer zelfvertrouwen krijgt.

weet hoe en waar hij zijn gevoelens, zorgen en angsten kan uiten. Dit vergroot zijn sociale vaardigheden.

eigen emoties en die van anderen beter begrijpt, waardoor er meer balans ontstaat en er een positieve sfeer in huis hangt. Het begrip naar elkaar groeit wat de band ten goede komt.

bewust is van zijn kwaliteiten, gedachten, gedrag en emoties. Hierdoor kan hij/zij beter zijn grenzen kan aanvoelen en aangeven.

weet hoe te ontspannen. Het helpt jouw kind om zich zelfverzekerder te voelen, assertiever te worden en de sociale vaardigheden te vergroten.

En jij als ouder:

ziet overprikkeling en andere emoties aankomen, en weet hoe hiermee om te gaan.

anders leert omgaan met stress en vermoeidheid.

pikt innerlijke worstelingen (sneller) op en je weet hoe je hier mee kunt omgaan.

bent je bewust van je grenzen en behoeften waardoor nee zeggen makkelijker is.

bewust wordt van interacties en dynamiek binnen het gezin. Door deze inzichten begrijp je elkaar beter waardoor er meer rust en balans ontstaat.

voelt jezelf zelfverzekerder staan in de opvoeding, waardoor je met meer rust en aandacht kunt opvoeden.

weet hoe je het verschil kan maken voor jezelf en je Brus. Nu en als fundament voor de toekomst.

Wat houd GEZIN IN BEELD precies in:

6 maanden gaan we samen aan de slag. Er zijn gesprekken/sessies met jou als ouder, inzicht oefeningen met je kind en er zijn leuke en verbindende gezinsopdrachten die je samen gaat doen.

De sessies zijn in de praktijk, online en bij jullie thuis aan de keukentafel. Ik kijk hierin mee wat werkt voor je Brus en voor jullie als gezin.

De sessies zijn gemiddeld om de week, zodat de info ook tijd heeft om te landen en jullie niet extra belast worden.

Ik deel vanuit mijn ervaring als Brus en coach achtergrond informatie, inzichten en praktische tips.

Je krijgt aanvullende begeleiding via WhatsApp en E-mail

Incl. alle (coach)materialen, werkboekje voor je kind.

Iedereen lekker in zijn vel en terug in eigen kracht.

Dit complete traject heeft een waarde van € 897,-. (betaling in 3 termijnen a € 299,- is mogelijk)

Deze bedragen zijn incl. 21% BTW

 

Wat anderen zeggen…

 

{

Het contact leggen door Nickee met mijn zoontje ging heel natuurlijk. Al spelenderwijs haalde ze diverse punten naar boven waar hij mee struggelt. Deze kregen wij zelf niet van hem te horen.

Tevens kon ze door met ons te praten snel verbanden leggen tussen het gedrag en de reactie van mijn zoontje. Ze vatte dit heel duidelijk voor ons samen en hield ons een spiegel voor.

Kortom: aandacht voor iedereen in het gezin en daarbij met meerdere voorbeelden aangeven hoe de situatie veranderd kan worden. Het gaat nu een stuk beter en gezelliger bij ons. 

Ik zou Nickee aanraden omdat ze eenieder in het gezin evenveel aandacht geeft, zich goed kan inleven, dit ook duidelijk kan verwoorden en terugkoppelen en met mooie oplossingen komt. Daardoor krijgt iedereen weer een eerlijke plek in het gezin.

Mama van Kiran

Wij zijn met onze zoon bij Nice2bme gekomen omdat hij gedragsproblemen liet zien waar wij geen raad meer mee wisten. Hij is de middelste van onze 3 kinderen, de oudste heeft een beperking. Onze eerste doel was om er achter te komen of het met onze gezinssituatie te maken had dat hij zich zo gedroeg. 

Na een paar sessies bij Nickee merkten wij al verschil. Hij werd rustiger. En wij kregen tips hoe met hem om te gaan. Hij heeft in totaal 5 sessies gehad waar hij met veel plezier naar toe ging. 

Nickee is een rustige vrouw die goed met kinderen kan communiceren. Ze neemt de tijd en weet de kinderen op een speelse manier hun verhaal te laten vertellen.

Wij hebben er echt iets aan gehad en zijn blik dat dit op ons pad kwam.

Mama van B, 6 jaar