logo

Webinar

Webinar ~ BRUS IN BEELD

Een GRATIS online webinar over de impact van een gezinsleven met een kind met een beperking op broer en zus.

En dat is meer dan dat je op het eerste gezicht verwacht. Brussen kunnen zich namelijk uitzonderlijk goed aanpassen. Emoties en zorgen stoppen ze weg of uiten ze niet. Ze kunnen erg goed camoufleren.

Uit onderzoek is gebleken dat 19% van de brussen in de leeftijd van 8-12 jaar behoefte hebben aan ondersteuning en voor jongeren van 12-18jaar stijgt deze behoefte naar 60%! De brus ervaart pas in de pubertijd was het brus-zijn voor hem /haar betekend. De tijd daarvoor is het aan de ouders en de mensen om de brus heen om alert te zijn op signalen die aangeeft dat de brus zich aanpast of worstelt. Herkennen is lastig.

Maar hoe maak je het onzichtbare, wat er speelt, nu zichtbaar? In dit webinar geef ik inzichten hierin en deel ik tips over hoe jij je Brus kunt ondersteunen in zijn valkuilen en frustraties. Hoe je dit herkent en waardoor je problemen bij de Brus op latere leeftijd kunt voorkomen.

10 december 20.15uur en 19 december om 20.15uur.

Online te volgen vanaf je computer, laptop of telefoon. Past het tijdstip of dag niet, geen nood. Wanneer je je inschrijft ontvang je sowieso de replay. Er kan immers altijd wat tussen komen toch?! Deelname is gratis.

Klik hier om je aan te melden voor dit webinar of klik op onderstaande afbeelding

over de impact van het gezinsleven met een kind met een beperking op broer en zus