logo

November feestactie

Nice2Bme bestaat op 5 november 1 jaar en viert dit met een mooie feestactie.

Asten, 5 november 2021 – Nickee Hoedemaekers, (brussen-)coach van Nice2Bme, geeft in de maand november 7 gratis adviesgesprekken weg. Nickee zal tips, inzichten en handvatten geven aan de hand van hulpvragen die ouders inbrengen.

Nickee (zelf Brus) vertelt: “De zorg voor een kind met een beperking staat vaak 24uur per dag centraal. Het reilen en zeilen legt een flinke druk op het gezin, die ook Brusjes waarnemen. Veel gezinnen lopen tegen problemen en vragen aan. Dan is het fijn als er iemand meekijkt en tips kan geven.”

Helaas vind niet iedereen het makkelijk om hulp te vragen. Nickee legt uit: “Niemand vind het vreemd om met kiespijn naar de tandarts te gaan. Je wilt niet dat er niet zomaar iemand naar kijkt. Je gaat naar een specialist. Eén waarbij jij je prettig bij voelt. Iemand die jou begrijpt en kennis ervan heeft. Je wilt de beste.”

“Wanneer je in de opvoeding ergens tegenaan loopt, probeer je zelf dingen uit en pas je tips toe. Het leven kabbelt daarna weer verder. Soms blijft het probleem bestaan. Je maakt je zorgen over je kind. En je vraagt je af of jij zelf het wel goed doet. Ben je dan een slechte ouder? Nee, natuurlijk niet. Je hebt even deskundige hulp nodig. Een kindercoach kan dan laagdrempelig en tijdelijk ondersteunen”

Nickee gebruikt haar eigen Brus ervaring in haar praktijk. Als kind wilde zij haar ouders ontlasten, maar worstelde hierdoor zelf met zorgen en frustraties. Nickee vertelt: “Als Brus kon ik dingen goed verbloemen. Mijn ouders merkte later pas dat ik mij vaker terugtrok en steeds vaker driftbuien kreeg. Ze wisten niet goed hoe ze mij hierin konden ondersteunen.”

Tijdens haar 1 jarig jubileum geeft Nickee een feestelijke actie. In november geeft ze GRATIS HULP weg in de vorm van 7 adviesgesprekken. In een gesprek van een uur (live of online) luistert ze naar dat wat er speelt en waar ouders tegenaan lopen. Waar ze over piekeren en haar kijk op willen hebben. Nickee: “Vanuit mijn expertise als (brussen-) coach geef ik dan 3 tips en 3 oefeningen mee. Vaak zijn ouders hier al een heel eind mee geholpen. Ik help hen op weg om het zelf te doen Niet langer piekeren. Dat is iets wat ik gezinnen zo gun. Ze hoeven het niet alleen te dragen”

Aanmelden kan via het contactformulier: www.Nice2Bme.nl/contact onder vermelding van FEESTACTIE.