logo

Brus in het Zonnetje

Brus in het zonnetje

In de zomervakantie organiseert Nice2Bme een aantal workshops speciaal voor ouders en Brussen (BRoer en zUS van een kind met een beperking). Workshops waarin tijd voor en met elkaar centraal staat. Gezelligheid, ontspanning en (ont-)moeten van ouders en Brussen. Qualitytime voor elkaar.

Hoe ziet de workshop eruit?

In de bossen gaan we hutten bouwen. Natuurlijk is het het leukst om dit echt samen te doen. Ik zorg voor drinken, lekkers en een picknickkleed. Wanneer je even niet wilt bouwen, kun je daar ook mooie gesprekken voeren. Jij met je brus, brussen onderling of jij met een andere zorg-ouder. Herkenning, erkenning, of gewoon even ontspannen samen zijn. Het is allemaal goed, het is jullie momentje voor elkaar.

Daarna gaan we naar een bijzondere boom. Een die uitnodigt tot een magisch gesprek, speciaal voor jou en je Brus. Ik verklap hier niet teveel over, behalve dat dit echt als hoogtepunt voor je Brus kan voelen.

Ook gaan we bij de praktijk in de tuin boven een vuurtje broodjes bakken aan een eigen uitgezochte tak.

Voor een sfeer impressie kun je de video hieronder bekijken

Tijd: De workshop start om 10.30 en duurt ongeveer 2uur.

Prijs: per ouder-kind koppel: 22,50 euro. Dat is incl: het broodje knakworst , drinken, spelmateriaal en coach.

Lokatie: vertrek vanaf coachingspraktijk Nice2Bme.

Aanmelden:

Aanmelden kan door het invullen van onderstaand contactformulier onder vermelding van de workshop. Geef even aan voor welke datum je kiest (24 juli of 21 augustus), met hoeveel je komt en de leeftijd van je Brus.

Na aanmelding ontvang je een mailbevestiging waarin de betaallink staat. Is de betaling rond, dan ontvang je de bevestiging.